Direktlänk till inlägg 5 juli 2010

En vecka kvar till semestern ..............

Av Pia - 5 juli 2010 21:20

Nu är det sista veckan innan jag har semester. Åhhhhhh vad jag längtar.

Veckan som gått började med min födelsedag.

Två av mina grabbar jobbade så något besök av dem blev det tyvärr inte ( men jag fick sms och gratulationer från dem )

Daniel och hans familj kom en liten stund och även Dessan och Leif.

  

Här sitter Malin och Melissa och fikar, pappa Daniel gosar med lilla Calista

  


De senaste dagarna har jag kännt av en begynnande urinvägsinfektion så det blev till att ringa vårdcentralen och få lite antibiotika.

Nu råkade jag må väldigt illa av penicilinet så jag fick vara hemma några dagar från jobbet. Passade då på att ringa dietisten och rådfråga henne om mitt illamående. Hon trodde på biverkningarna av PC men även att jag nog fått för lite vätska i mig.

Marie gav mig några brustabletter som är vätskeersättning och de tyckte dietisten att jag gott kunde ta när det är såhär varmt. Och visst, de funkade riktigt bra. Kände mig bättre av dem.

På fredagen var jag till pappa en stund på Kullängen ( äldreboendet han bor på )

Stackars pappa hade fått tillsägelse av persoalen att han inte bör sitta ute i solen med bar överkropp ( några av "tanterna" tyckte det var opassande )

Herregud........pappa som avgudar solen och har alltid gått runt i sin trädgård med bar överkropp och njutit av sommaren. Ska han inte få göra det nu ?

Nej, jag tycker nog att "tanterna "på hemmet är lite gnälliga. De behöver väl inte titta på honom då. Och nog har de väl i alla fall sett en naken överkropp på en man tidigare ( kan man ju hoppas )

Jag tänker inte tjata på honom om att ta på sig skjorta i alla fall.


Ja så var det marknad i Lerbäck på lördagen. Solen sken och det var stekhett. Inte så många besökare som det brukar vara, men det kanske berodde på det fina vädret. Senare på eftermiddagen åkte vi till sjön. Lasse och Kevin badade men jag ( som är så feg ) vågade inte doppa mig. Fast det var underbart skönt att sitta där vid sjön och titta på de som badade.


Så blev det söndag och dags för dop.

Vårt minsta lilla barnbarn Calista döptes.

Efter det bjöds det på fika hos Daniel och Malin.

Ohhhhhh så mycket gott de bakat.   

Lilla Callis kökar duk.........

   

 Storasyster Melissa fikar.............  

  

Och storebror Kevin likaså....

  

Fler av gästerna........här sitter Malins pappa och berättar något.

  

Algot och Marie.


Ja allt var jättetrevligt, synd bara att inte alla syskonen ( och kusinerna ) var samlade. Det fattas något när en av ens älskade ungar med familj inte är med vid en sån här trevlig tillställning.

Det gör ont i mammahjärtat.


  

Sedan var det dags för paketöppning. Lilla Calista var väl inte så värst intresserad av paketen men snörena var desto roligare. Storasyster hjälpte till att öppna.

  

Och farmor passade på att mysa lite med lillsnuttan en stund efter paketöppningen. Calista håller ett stadigt tag i de fina paketsnörena.  

Solen värmde även denna dag och farfar passade på att svalka sig i poolen.

  

Daniel lockade till sig Chille för att han också skulle få ett svalkande dopp

  

Men Chille var inte lika road som farfar Lasse av att bada.  

Nepp......han hoppade snabbt ur och skakadeav sig vattnet så det stog som en fontän omkring honom ( jag råkade vara i närheten så jag fick också känna på det svalkande vattnet )



Ja nu är det som sagt bara denna veckan kvar innan min semester börjar och det ska bli sååå skönt.


  


 
 
Ingen bild

Sofie

5 juli 2010 23:15

Vilka fina bilder. Hoppas din far blir brun som en pepparkaka på magen och bröstet :-) Hihi! Vilka gnälltanter...

 
Marketta

Marketta

17 juli 2010 01:25

Ja, ibland så undrar man hur många timmar det egentligen sista dagen man jobbar före semestern, för det måste ju absolut vara årets längsta dag :-).

Ha en trevlig semester.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Ovido - Quiz & Flashcards