Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Årets vackraste brud

Av Pia - 20 juni 2010 09:17

Den här veckan har det varit bröllopsförberedelser och så till slut det vackra bröllopet.

Och den vackra bruden finns det ju många fantastiska bilder på

  

Ja, visst är hon bedårande vacker. Men jag har en egen liten prinsessa som varit brud i veckan och i mina ögon är hon den vackraste bruden /prinsessan det här året.

  


När jag i veckan kom hem till Pontus, Sara och barnen säger Freja så fort jag kom innanför dörren  -  Farmor, farmor.........Jag har gift mig idag.

Hon var så stolt och lyckig. Hon hade gift sig med Emma sa hon när jag frågade.

Underbara lilla unge   

De hade på hennes förskola haft prinsessbröllop och jag kan tänka mig att det var många vackra prinsessor och prinsar som minglade runt där på förskolan den förmiddagen. För att inte tala om alla vackra brudpar.


Och det kungliga bröllopet var ju givetvis också underbart vackert och som ett riktigt sagobröllop.

Jag satt här hemma och tittade på festligheterna på TV och kom på mig flera gånger med att minnas tillbaka på var familjs fina bröllop vi hade i november.

  

Tänk inte trodde jag att jag skulle få uppleva något så vackert och känsloladdat som att få gifta bort mitt förstfödda och älskade barn.

Känslan är helt otrolig..............


Nej, nu tillbaka till nuet.

idag är en slapp och skön söndag med forhoppningsvis lite solsken.


Ha en underbar söndag du med.

  

 
ANNONS
 
Sara

Sara

20 juni 2010 09:47

Inte Emma, utan ELLA är det hon gifte sig med

http://apostrof.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Presentation

Mina små skatter

Kevin 2001
Freja 2006
Tor 2008
Melissa 2006
Calista 2010

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Banner

Gästboken

Följ bloggen

Följ LaPia med Blogkeen
Följ LaPia med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se