Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Väskan packad

Av Pia - 17 april 2010 18:29

Ja så har ännu en vecka gått.

Måndag: på jobbet var det ungefär som vanligt. " min elev " var ledig den här veckan så jag var en hjälpande hand där det behövdes. Fick även en härlig pratstund med en av min kollegor ( som jag inte ser så ofta längre tyvärr då vi jobbar en bit ifrån varandra )


Tisdag: Vaknade av att mobilen plingade till. Det var en av mina kollegor som hamnat  i lite trubbel och undrade om jag kunde börja en halvtimme tidigare ( hon skulle komma lite senare ) Javisst, klart man ställer upp om man kan ( nästa gång kan jag behöva hjälp ). Dagen blev lång eftersom vi hade två möten på kvällen. Men vad gjorde väl det, det var min sista arbetsdag på ett tag framöver så det gick ganska smidigt. Fick en massa lyckönskningar av mina underbara arbetskamrater när jag begav mig hemåt ( kommer att sakna dem )

Onsdag: Semester och solen var på min sida   Efter en underbar morgonpromenad så satte jag mig på verandan och njöt av våren, solen och semestern..................Fantastiskt skööööönt.

Brevbäraren kom med ett så fint brev till mig idag.

  

 Ett gult brev med mitt namn skrivet i krokiga små och stora bokstäver om vartannat med barnhand.

När jag öppnade och tog ut brevet så blev jag sååå glad.

  

Där stog

- Hej farmor. Jag gillar dig.

Kram Kram 

 Jag sitter i skolan och skriver till dig.

Hej då 

 Hälsningar Kevin 

Sånt gör att man känner sig rik. Så min onsdag blev fantastisk på alla sätt.  

 

Torsdag: Den här dagen ägnade vi ( Lasse och jag ) oss åt lite trädgårdsarbete i solskenet. Klippte ner en del buskar som blivit förstörda av snön ( får se om de kommer upp igen ) sopade gången och krattade gräset.

Fredag: Tvättade och började fundera på vad som skulle packas inför mitt besök till Linde på söndag. Börjar så smått känna mig lite pirrig. Inte orolig och nervös, mer en känsla av resfeber och stor förväntan.

Lördag: Lasse och jag åkte till Hallsberg på förmiddagen för att uträtta lite. Det skulle handlas till smörgåstårtan som Sara beställt av Lasse till sin födelsedag på måndag. Vi passade också på att gå en sväng på mässan som var i Hallsberg nu i helgen. Pratade lite med folk som man känner och sedan bar det av mot Pontus och Sara en sväng. Och tänk ! vi fick med oss ett litet barnbarn hem över dagen.

   Lilla Freja ritar.

   TokFrejsan

   

Hon e van att fotas ( det syns eller hur ? )

   

Freja hade beställt makaroner och korv och visst gjorde farfar det. Här sitter de och äter tillsammans och har så trevligt.


Väskan är nu packad och imorgon middag bär det iväg till Lindesberg.

Åhhhh det ska bli så skönt att få det här gjort nu. Som jag har längtat.


Nu vet jag inte när jag kikar in här härnest men jag lovar att höra av mig så ni får veta hur  jag mår. Har fått låna en liten smidig laptop av Malin så jag hoppas jag kan få den att fungera på sjukhuset.


Sist men inte minst så hoppas jag att min svärdotter Sara får en fantastikt bra födelsedag på måndag när jag opas, och att smörgåstårtan smakar super.

Grattis Sara !

  


  

  

 
 
Marketta

Marketta

18 april 2010 00:47

Du är tuff du, jag skulle aldrig göra det där.

Önskar dig lycka till.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

 
Cina

Cina

22 april 2010 14:19

Hoppas att allt har gått bra med dig!
Så skönt att få det gjort!

Kramen

http://heavenladyn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Skapa flashcards