Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Årets sista dag.......

Av Pia - 31 december 2009 13:45

.....och lite tid för eftertanke.


Året som gått har bivit som sig bör lite av varje men slutsumman blir tack och lov att det har varit ett bra år.

Mina barn ( som är bland det käraste jag har ) verkar ha haft det bra och då är ju också lilla mamma lycklig.

Den stösta lyckohändelsen var nog i alla fall bröllopet mellan Daniel och Malin.

Tänk.... för ett år sedan kunde jag väl aldrig drömma om att jag skulle få uppleva det. Och som grädde på moset så väntas i dagarna ett nytt litet barnbarn ( tänk om hon kommer inatt hihihi )


Med hälsan har det tyvärr varit lite si och så, har haft en jobbig höst med lunginflammation som sedan utvecklade förkylningsastma så jag har hostat i stort sätt hela hösten och vintern. Några uvi ha jag också hunnit med.

Lasse har haft jobbigt med sin galla och väntar på op. Men som sagt så är det ju inte så farligt. Det finns de som haft det värre och de vill jag skänka en extra tanke till.


Nu till sist vill jag önska er alla ett riktigt gott 2010.

Ta hand om varandra


  
 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

1 januari 2010 21:56

En god fortsättning till dig Pia!

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se