Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Melissa 3 År

Av Pia - 23 oktober 2009 22:30


Jag så är det fredagkväll och även denna arbetsvecka har gått.

Det har varit föräldramöte, andra småmöten inplanerat och datakurs på jobbet.

I går var det en tuff förmiddag för mina kollegor, stopp i avloppet och toaletterna avstängda.................

Själv hade jag sån tur att jag var till Alléhallen med min elev så jag kunde ju kissa där    hihihi.

Nu gick det över förväntan, felet blev snabbt avklarat och efter lundh kunde vi använda toaletterna igen.


Ja och så idag då.

Efter jobbet åkte vi till Daniel och Malin för att fira lilla Melissa spm fyller 3 år.


  

Här visar hon så fint hur många år hon fyller.


Hipp Hipp Hurra lilla gumman.

Massor av presenter fick hon ju förståss, och vi fick gott fika


  

Vilken drömtårta för en liten tjej på tre år............eller hur ?


Och jag kan tala om att den smakade fantastiskt gott.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se