Alla inlägg under augusti 2009

Av Pia - 16 augusti 2009 00:00

Har ägnat inte bara en uten flera tankar till Elvis idag på hans dödsdag.

32 år sedan, vart har alla de åren tagit vägen.

Jag minns så väl den dagen. Jag väntade mitt första barn och lovade mig själv att den lilla knatten i min mage minsann skulle veta vem Elvis var fast han var död innan min lilla bebbe föddes.

Inte kunde jag väl ana att Elvis skulle vara så populär så länge efter det, och att alla idag vet vem The King är. Visst, att jag själv och många med mig skulle minnas honom men nog trodde jag att han med åren skulle blekna hos många. Men icke.....en sådan artist glöms inte bort ( det borde jag ha förstått )


Ja, jag har ju inte bara gått omkring och sörjt min idol.

Livet rullar ju på och idag har jag jobbat lite extra på vårat helg och nattöppna dagis. Det var riktigt trevligt. Tre barn hade jag att ta hand om och det var tre trevliga killar. Två av dem hade fotbollsmatcher att spela då det den här helgen var någon cup av nåt slag i Hallsberg ( mitt intresse för detta ligger på noll ) så jag och den tredje killen tog en promenad för att kika på dem efter lunchen. Det var blåsigt så jag trodde jag skulle blåsa bort där jag stog vid sidan av planen. Sedan var det dags att gå tillbaka får att fixa lite mellis innan jag blev avlöst av nattpersonalen så jag fick åka hem.


Av Pia - 15 augusti 2009 19:59

Kräftskiva hos syster yster. Och som alltid lika trevligt.

Leifs kusin med man var åxå där så vi var sex stycken.

Vi åt gott, drack gott, sjöng vackert ( ja...hellre än bra i alla fall )och hade det trevligt i största allmänhet.

Och ute kunde vi sitta åxå även om det utanför det lilla taket som skyddade oss regnade lite.


Av Pia - 13 augusti 2009 00:00


 

Idag den 13 augusti är det tre år sedan Hubbas min kära vän gick bort 

( åhh vad jag saknar honom ).

Han var en underbart duktig artist och en fantastiskt god vän.

Saknar hans vänliga omtanke och hans varma bamsekramar.


Till råga på det så när jag kom hem efter att ha varit på USÖ för ett arbets-EKG ( som gick bra ) hade åskan hittat på lite dumheter hemma hos oss. Ingen telefon, inget internet..........hur klarar man sig ?

Ja, som tur var så funkade TV´n vilket var den enda i vårt bostadsområdesom verkligen fungerade. Vi har parabol och de övriga hyresgästerna boxer. Huvudboxern i området var utslagen. Lasse fick börja ringa runt för att fixa så allt skulle fungera igen så snabbt som möjligt.


Av Pia - 11 augusti 2009 15:27

Lasse har ju hjälpt Sofie och Uffe med att tapetsera bl.a och nu har han hängt upp den sista våden. Så fiiint det blev.

Efter jobbat idag så åkte Lasse och jag till Sofie för att färdigställa tapetseringen. Lasse tapetserade och Sofie och jag trivdes och småpratade lite. Vi avslitade kvällen med god pizza ( tack så mycket ).

Jag fick en jättefin liten tavla av Sofie som hon köpt till mig, och visst passade den mig som handen i handsken ( ja ni som känner mig har säkert redan listat ut att tavlan föreställde min stora idol The King )

Sofi gav mig även ett par kanonsöta skor som hennes mamma köpt i Kina när de var där nu i sommar. Sofie kunde tyvärr inte ha dem och till mig passade de jättebra ( så jag blev ju förståss superglad )


Av Pia - 10 augusti 2009 00:00

Jaha då har man börjat jobba igen då.

Känns ju lite trist men ändå är det så roligt att träffa alla goda kolegor och inte minst alla barnen igen. Det har hänt mycket under sommaren med de små liven ( barnen alltså )

Ännu går vi lite på halvfart eftersom alla barn ännu inte kommit tilbaka efter sin sommarledighet. Jag hoppas alla har haft en fin och skön sommar

Av Pia - 9 augusti 2009 22:22

Jaha, då var semestern slut för detta året. Nu väntar den vidriga hösten och efter den en fruktansvärd vinter.

Ja, jag vet att jag låter negativ nu och det är ju förhoppningsvis många härliga sensommardagar kvar men det känns så definitivt slut på sommaren när man börjar jobba igen.


Behöver jag tala om att jag har ångest inför morgondagen. Men jag ver ju att bara jag kommer igång så känns allt som vanligt igen, jag har ju i alla fall ett jobb jag trivs med.


Det har varit en underbar dag idag åxå. Jag var ju med Daniel och Malin på hundutställning, det var trevligt.

Sedan på eftermiddagen kom Dessan och Leif förbi, de var ute och luftade motorcykeln.


Ja och nu är det dags att krypa ner i sängen för i morgon väntar jobbet igen. Jag kan ju erkänna att jag längtat lite efter mina kolegor och barnen så det ska bli kul att träffa dem igen men det är så långt till nästa semester.


Nä nu ska jag säga god Natt till er

NattiNatt

Av Pia - 9 augusti 2009 08:34

Idag ska jag följa med Daniel och Malin till Askersund på hundutställning.


Av Pia - 7 augusti 2009 00:00

Idag ska Pontus och Sara på begravning. Det är ju inte alls så roligt för dem, men för oss blir det en underbart trevlig dag. Vi ska nämligen vara barnvakt till vår älskade lilla prinsessa och lilla My.


Vi åkte till Dessan för att leka med Inez som åxå hon var hos sin farmor den här dagen. Solen sken och det var en underbar dag. Tjejerna lekte och Mysan njöt i skuggan bakom en buske.



Vi hann med en hel del under de timmar vi fick ha Freja.




Vi var i lekparken och lekte, vi lekte lite i poolen, käkade god mat, lekte mer, gick till macken och köpte glass och så kikade vi på Dessans fina MC hon hade i garaget.


 Den gillade Freja.


Ja så ringde Pontus och sa att de var hemma igen och vi åkte och lämnade tillbaka Freja och My.

Vi har haft en jättemysig dag med Freja och jag hoppas det blir snart igen som vi får rå om henne. Hon e så lätt att ha att göra med lilla älsklingen.

Farmor saknar dig redan.





Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Mina små skatter

Kevin 2001
Freja 2006
Tor 2008
Melissa 2006
Calista 2010

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Banner

Gästboken


Skapa flashcards