Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

En sorgsen dag.........

Av Pia - 13 augusti 2009 00:00


 

Idag den 13 augusti är det tre år sedan Hubbas min kära vän gick bort 

( åhh vad jag saknar honom ).

Han var en underbart duktig artist och en fantastiskt god vän.

Saknar hans vänliga omtanke och hans varma bamsekramar.


Till råga på det så när jag kom hem efter att ha varit på USÖ för ett arbets-EKG ( som gick bra ) hade åskan hittat på lite dumheter hemma hos oss. Ingen telefon, inget internet..........hur klarar man sig ?

Ja, som tur var så funkade TV´n vilket var den enda i vårt bostadsområdesom verkligen fungerade. Vi har parabol och de övriga hyresgästerna boxer. Huvudboxern i området var utslagen. Lasse fick börja ringa runt för att fixa så allt skulle fungera igen så snabbt som möjligt.


 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

16 augusti 2009 19:29

Vilken tur att datorn klarade sig då, för hur skall vi klara oss utan den ;-).

Förresten, det är lite svårt att hitta dom där rutorna man skall skriva i när man kommenterar. Jag hittar ju eftersom jag vet vart dom finns. Men om det kommer nån ny, man ser knappt dom rosa linjerna runt rutan.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Presentation

Mina små skatter

Kevin 2001
Freja 2006
Tor 2008
Melissa 2006
Calista 2010

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Banner

Gästboken

Följ bloggen

Följ LaPia med Blogkeen
Följ LaPia med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se