Alla inlägg under juli 2009

Av Pia - 5 juli 2009 20:41


Ja idag har det blivit mycket fikande.

Eva riungde och frågade om jag ville ha en kopp på förmiddagen och det tackade jag ju inte nej till. Vi hann med ett parti skip-bo åxå .....kul.

På eftermiddagen kom Dessan , Leif och pappa på besök så då blev det lite kaffe igen och senare gick vi över till Göran för att fira honom på hans födelsedag, då fikade vi igen.

Käkade lite grillat kött och potatissallad till kvällen. Gott !

Det har regnat  lite till och från under adagen men inte några stora mängder.


Nu väntar sista veckans jobb innan semestern tar vid, det ska bli såååå skönt. Längtar riktigt efter semester nu.


Av Pia - 4 juli 2009 20:08


Så var det dags för årets marknad i Lerbäck. Trodde nog att detta året skulle bli en marknadsdag utan sol ( som alltid lyser på marknadsdagen i Lerbäck ) men visst kom den fram i vanlig ordning

Och besökarna på marknaden var som vanligt många.

Rickhard Swanström rockade loss och publiken gillade det.


Fick en glad överraskning när jag varit hemma från marknaden en stund då min bror Dennis ringde och frågade om jag var hemma, de hade varit på marknaden och ville komma förbi på en kopp kaffe.

Så där satt jag i solen med Dennis, Anna, Leah och Dean och fikade och hade det jättetrevligt


Straxt efter att de åkt kom en riktig åskskur, men när den var över så kändes det friskt och skönt igen.



Daniel, Malin och barnen har varit till Kålkården idag och de har haft det så bra. Barnen var trötta men nöjda med dagen.


Tjingeling på er.


Av Pia - 3 juli 2009 22:26

Så var den här arbetsveckan gjord.

Sköönt ( bara en vecka kvar )......

Vi var och hämtade Kevin på eftermiddagen hos mamma.

Kevin, Melissa, Malin och Daniel ska åka till kolmården imorron med Malins föräldrar, hoppas de får riktigt trevligt.

Svängde förbi Åsbro för att gratulera Mona på hennes födelsedag men se hon var inte hemme. De var i Västerås med sitt ekipage.

Nu ikväll gick vi över till Eva och Göran en sväng, satt på deras altan och pratade medans regnet sakta föll utanför. Det mullrade litegran och en och annan blixt for förbi. Vi njöt av stillheten och ett par goda cider.

I morron är det marknad i Lerbäck, får nog ta en liten tur dit.

Men nu väntar John Blund snart på mig.


Av Pia - 2 juli 2009 00:00


Det var inte vattenkoppor som min lilla prinsessa hade. BVC trodde hon reagerat på myggbett eller något annat bett från småkryp.



Ännu en otroligt varm dag ( men jag klagar inte på sommaren, jag älskar den ) det blir otroligt hett på dagisgården och det tar på krafterna både från barnen och personalen. Vi hade vatten ute idag och barnen lekte av hjärtans lust. Det blev ju ganska "geggigt" åxå eftersom en hel del av vattnet blandades med vattnet, me4n barnen hade roligt och det är ju huvudsaken. Bäst att passa på att leka med vatten som är så kul.


Nu är det snart bara en vecka kvar till semestern ( nedräkning ).


Ha det gott mina vänner.

Av Pia - 1 juli 2009 20:17

Ännu en stekhet dag och jag bara längtar till helgen. Vill inte vara på den varma dagisgården. Jag vill ha semester NU...........

Efter jobbet åkte vi till Pontus och Sara en stund.

Det verkar som min lilla prinsessa har fått vattenkoppor nu, de ska ner till BVC i morron för att kika på hennes prickar. Men jag tror på vattenkoppor så vi får se om jag har rätt eller ej.

Här har hon inga koppor i alla fal farmors vackra lilla prinsessa.

På sätt och vis är det ju lika bra hon får det så har hon det gjort sedan mn i den här värmen kan det ju vara lite jobbigt.



Ovido - Quiz & Flashcards