Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Dagen efter..........

Av Pia - 20 juni 2009 12:06

Hej hopp mina bloggvänner.

Idag är det nog en hel del av svenska folket som är just dagen efter.......Ja,ja man mår som man förtjänar heter det ju.

Själv kan jag meddela att jag mår alldeles utmärkt.

Igår var det jättetrevligt

Vi var bjudna till Dessan och Leif.

Kevin som Lasse hade varit och hämtat på förmiddagen hos sin mamma för att vara hos pappa över helgen konstaterade att Dessan nog hemskt gärna ville träffa honom så han frågade om han fick följa med. Och vem kan motstå en sån förklaring.....inte farmor Pia i alla fall, och jag vet att Dessan såå gärna vill träffa Kevin.

Sagt och gjort. Vi åkte dit alla tre.

Där bjöds det på underbart god mat, sill i olika rätter och en fantastiskt god förrätt med räkor.

Sedan var det ju såklart en liten nubbe till sillen ( enl.tradition )


SKÅÅÅÅÅLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 

Vi satt och småpratade lite och hade det allmänt trevligt och sedan var det kaffe och tårta med jordgubbar MUMS........

Kevin var lite trött så det blev inte alls sent. Vi körde hem Kevin till Daniel och Malin och sedan begav vi oss hem till Bea.

En lugn och skön midsommar med andra ord.

Tusen tack Dessan och Leif för en trevlig kväll.

Och som jag sa ....Jag tycker om er två  ( Evert Taube )

 
ANNONS
 
Marketta

Marketta

20 juni 2009 22:35

Jag mår alldeles utmärkt jag, eftersom jag aldrig dricker nåt. Nu skall jag försöka hålla mig vaken några timmar till. Vad bra och ha en ursäkt att vara vaken halva natten, utan att nån gapar på en att man måste lägga sig *S*.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se