Direktlänk till inlägg 19 juni 2009

Midsommar........

Av Pia - 19 juni 2009 10:25

Igår morse när jag skulle kika på mina mail så upptäckte jag att datorn inte alls mådde bra. En av mina hårddiskar visade det sig hade gett upp.

Så hela kvällen igår hade Lasse fullt upp med "återupplivningsförsök"

Det lyckades ( Tack Lasse, vad skulle jag göra utan dig )

Men tyvärr så förlorade jag ju allt som fanns på den ena hårddisken. En hel del program, en massa favoritadresser, hela min adressbok i mailen,mm.mm.

Tack och lov så läg mitt material till hemsidorna på den andra disken, samt alla min foton så jag hade nog i alla fall tur i oturen 
ANNONS
 
Ingen bild

Köpings-Mailis

19 juni 2009 10:38

Vill titta in och önska dig en riktigt Trevlig Midsommar!
Vädret styr vi inte över så det får vi ta som det är.
Kram från Mailis i Köping

 
dagny

dagny

20 juni 2009 11:36

Fortsatt glad midsommar -hälsning från norr till söder.

Vi skall till "morbror" Manne, som är i sin stuga utanför Haparanda, i dag.Skall tipsa honom om bloggen. Han har sin laptop med sej i stugan "gam-gubben" ( o - gumman:).

http://dagjoha.blogspot.com

 
Marketta

Marketta

20 juni 2009 22:34

Ojojoj, du måste spara på en extern disk istället. Och kopiera på skivor ibland. Fyyy vad hemskt.

Kramizzar
Marketta

http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 19 juli 2012 11:55

Vilken härlig dag vi hade igår. Den började på USÖ där jag var på bedömning för bukplastik. Jag blev godkänd vilket innebär att jag kommer att senare i höst får ett avslut på min resa från överviktig till normalviktig . Känns så bra. På eftermi...

Av Pia - 17 juli 2012 11:03

Hej mina vänner [ni som ännu finns kvar och inte tröttnat] har ju inte bloggat på väldigt länge men nu när jag kan blogga från mobilen blev jag ju lite nyfiken att prova. Idag är det min älsklings födelsedag så vi kommer nog ha lite fikagäster indro...

Av Pia - 6 februari 2012 19:45

Jaha nu är det ett tag sedan jag bloggade igen, men denna gången är det inte mitt eget fel. Jag har en dator som inte alls är vän med mig alla dagar ( vi är allt som oftast osams ) så därför har det inte blivit något bloggande. Men nu verkar min li...

Av Pia - 15 januari 2012 18:08


Ja nu har vi städat ut julen för denna gången, skönt. Tomtar, stakar, stjärnor och kulor ligget nerpackat i förrådet och granen jag den har vi redan eldat upp. Varmt blev det och gott luktade det.   För övrigt har jag tagit det lugnt i helgen eft...

Av Pia - 11 januari 2012 16:31

Hej. Kul du ville komma på besök. Nu är det några dagar sedan jag skrev här så nu kan det vara dags att krafsa ner några rader. Är nu tillbaka på jobbet efter julledigheten och det känns ok. Vilken underbar dag det varit idag,  har skinit och...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se